Klatring med Bergbjørn Fjellservice

Guiding Klatring

Klatring med Bergbjørn Fjellservice

Vi guider klatring på Stetind, Kuglhorn, i Lofoten og på Kvaløya der mange av toppene kan bestiges med ulikt vanskelighetsnivå. Felles for turene er herlig utsikt, og store naturopplevelser.

De turene som er beskrevet krever at vi sikrer oss med tau, og det er til tider en luftig opplevelse. Vi tilbyr guiding på de fleste fjell, og kan også organisere turer med guide i Alpene hvis det er ønskelig. Hvis du har en tur eller et fjell du drømmer om, så kan vi kanskje hjelpe deg å få det til.

Vi bruker sertifiserte og dyktige tindevegledere, som tar vare på sikkerheten til gjestene, og har fokus på mestringsglede og “tur etter evne”, slik at vi alle kommer trygt hjem med en god opplevelse i minnebanken. Vi benytter IFMGA-sertifiserte guider, eller tilsvarende sertifisering, som er en internasjonalt godkjent tre-årig utdannelse. I Norge er det Nortind som utdanner sertifiserte Tindevegledere.

Vi tilbyr også ulike former for klatrekurs, hvor vi kan skreddersy innholdet etter ønske fra deltagerne og gi en bratt start på læringskurven så de kan komme seg ut på egne eventyr.

Ta kontakt ved spørsmål!

Fjellguiding

Vi tilbyr turer med guide på forespørsel, og har mye erfaring fra turer i Norge, Alpene, USA, Peru og Patagonia, som også kan være aktuelle destinasjoner for spesielt interesserte… Stetind, Kuglhorn, Svolværgeita, Jiehkkevárri og Ersfjordtraversen på Kvaløya, er eksempler på turer hvor vi tilbyr guiding. Lofoten er heller ikke langt unna hvis din drømmetur er der. Turene vi har beskrevet befinner seg i nærheten av Skjomen hvor vi bor og kan ordne overnatting.

Kurs

Ønsker du å lære mer om klatring? Vi arrangerer ulike kurs gjennom året, fra det helt grunnleggende til mer avanserte øvelser. Kileklatring, kameratredning, isklatrekurs og alpintklatrekurs er noen av tilbudene vi har. En del av kursene settes opp på faste datoer, men vi kan også skreddersy opplegg for grupper.