Personvern

Håndtering av personvernopplysninger

Bergbjørn Fjellservice AS behandler dine personvernopplysninger for å kunne håndtere henvendelsen din, samt å analysere sidevisninger og bruk av sidene.

Eksempler på opplysninger som innhentes er

• Kontaktperson

• Adresse

• Mail og telefonnummer

• Anonymisert informasjon om din bruk av nettsiden, herunder besøk av undersider, enheter og nettleserinnstillinger.

Opplysningene som innhentes baserer seg kun på informasjon du frivillig gir oss gjennom kontaktskjema. Tredjeparter brukes ikke for å innhente slik informasjon. Bergbjørn Fjellservice AS samler ikke inn personvernopplysninger som betalingskort eller personnummer/fødselsdato.

Benytter du deg av kontaktskjema på nettsiden vår vil det bli sendt en e-post til oss. En kopi av mailen blir lagret på vår server, denne blir slettet etter 2 år gitt at det ikke inngås noe kundeforhold. Behandling av personvernopplysninger er basert på ditt samtykke, du kan til enhver tid trekke samtykket ditt.

Som bruker av nettsiden vår har du rett til å kreve innsyn i personvernopplysningene vi har om deg, og hvordan de behandles. Om ønskelig kan du kreve retting, begrensninger og sletting i behandlingen av personvernopplysninger ihht. Personvernopplysningsloven. Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss på epost post@bergbjornfjellservice.no

Dersom du mener at Bergbjørn Fjellservice AS ikke har overholdt dine rettigheter ihht. Personvernopplysningsloven har du rett til å klage inn til Datatilsynet - www.datatilsynet.no