Ryggtraverser med Bergbjørn Fjellservice

Ryggtraverser

Ønsker du en lengre tur i høyden, med innhold av luftige og smale fjellrygger, klatreopptak, og rapeller? Da er dette kanskje noe for deg!

Vi har mange flotte fjell-massiv her i nord, hvor det er mulig å traversere over flere topper, langs lange og til tider smale rygger. Disse finnes i ulike lengder og vanskelighetsgrader, fra fine dagsturer til lengre overnattingsturer.

Noen av disse turene er også aktuelle å gjennomføre på vinteren, og da kanskje i kombinasjon med ski, sånn at turen ned igjen også blir et høydepunkt.

Når vi drar ut på en lengre ryggtravers, så har vi forberedt oss godt og vi har gode værutsikter. Hvis det er aktuelt med en overnatting i høyden i midnattsola, eller under nordlyset, så gjør vi det i en bivuakk. Vi har med oss så lite som mulig, for å spare vekt og kunne bevege oss lett uten for mye vekt i sekken om dagen.

Alt klatreutstyr er inkludert.

En bør være vant til å gå lengre turer i fjellet, ha gode sko som også er egnet å klyve med, og ha en dagstursekk på rundt 35 liter. Ved overnattingsturer må en ha plass til en lett sovepose og liggeunderlag i sekken (dette må deltagerne stille med selv).

Ta kontakt hvis dette høres interessant ut, så kan vi diskutere aktuelle turer.

kr 2400,- pr. pers.
  • Alt klatreutstyr er inkludert
  • Ta med dagtsursekk og gode sko
  • Egen sovepose tas med ved behov

Kontakt