Hundekjøring – Dagstur

Bli med huskiene våres på hundekjøringstur over Skjomenfjellene i Narvik! Her er sledesesongen lang, og gir en variert utsikt til fjell, bre og fjord.

Hos oss er du garantert en unik opplevelse, da vi arrangerer kun turer på forespørsel og tilpasser turen etter gjestenes ønsker. På denne måten vil dere være de eneste gjestene våres den dagen og får mulighet å nyte fjellet alene med hundene. Dere får opplæring i å kjøre et hundespann og kan velge om du vil kjøre ditt eget eller sitte på i sleden. Underveis stopper vi og spiser litt mat og nyter en kopp varm drikke, og det blir mange muligheter for å kose med bikkjene og lære mer om den fantastiske sporten hundekjøring.

Sledekjøring krever god balanse og fysikk da vi kjører utenfor løyper, og langt til fjells. Vi har varme klær til gjestene våre, men du er nødt til å stille med gode, varme fottøy, lue og hansker.

Vi kan også arrangere hundekjøring for litt større grupper med base i lavvo, og mat laget på bål, f eks for familier, mindre bedrifter, teambuilding, bursdager og lignende. Vi kan også arrangere dags eller helgekurs for de som er interessert i å starte opp på egen hånd. Ta kontakt for tilbud.

Pris
  • Kr 2.000,- pr pers for 2 deltakere

Overnatting

Vi kan også tilby overnatting i forbindelse med hundekjøring, som en totalpakke.

Om vinteren tilbyr vi overnatting i huset på Holmenes. Her er det sengeplass til 6 stk, og huset har vedovn, kjøkken og en koselig stue. Elva ligger rett ved siden av, og vi suser forbi med hundespannet på tur. Turen som er inkludert i pakken er kortere enn dagsturen, og tar 1-2 h. Maten er tilberedt av kokk og du får en kurv med middag og frokost til å varme opp selv når du måtte ønske.

Les mer om vårt overnattingstilbud her


Pris for overnatting, middag og hundekjøring:
  • 1 pers: 3050 kr
  • Pris for gjest 2-4: 2050 kr/pers
  • Maks 4 gjester.
Påmelding

Kontakt