Overnatting i Skjomen

Vi tilbyr overnatting i forbindelse med våre aktiviteter i magiske Skjomdal i tre ulike hytter. Vi tilbyr pakker med hundekjøring slede, hundekjøring vogn, vandring med husky, skredkurs, klatrekurs og skiguiding. Se under hver aktivitet for pakkepriser, eller ta kontakt hvis det er noe spesielt du ser etter! All overnatting er inkludert en kurv med middag tilberedt av kokk, og frokost, som du varmer og tilbereder selv. Sengetøy er også inkludert. Det er bilveg frem til alle hyttene og bussen stopper ikke langt unna hvis du ikke ønsker å kjøre.

Gamlehuset
Gamlehuset er fra 1860 og er et laftet tømmerhus rett ved elva, med utsikt mot Elvegårdsfjellene. Huset har ikke strøm eller innlagt vann, og det er utedo rett i nærheten. Innredningen er gammel og til dels original, og varmen kommer fra en vedfyrt ovn, hvor maten også varmes. Vi tilbyr overnatting her på sommeren, fra Juni-September (fra 1.juli 2022), maks 4 gjester

Dette er en reise i tid i et unikt hus, og det er bare å finne roen.

Grønvollhytten
Grønnvoll hytten er en moderne norsk, liten hytte. Den ligger et par meter fra elvebredden, har strøm og vann, og vedovn. Utsikten er formidabel, og på terrassen står en badestamp. Forbrenningstoaletten står i nabobygget og det finnes også et litet anneks. Hytten er perfekt for et par.

Vi tilbyr overnatting her fra September-Mars.

Holmeneshuset
Holmeneshuset ble bygd på 60-tallet når eierne av Gamlehuset ønsket å flytte til en mer moderne bygning. Huset bærer fortsatt preg av sjarmerende 60-tall og har kjøkken, stue og bad og 3 soverom. Huset ligger rett ved elva med flott utsikt over fjellene.

Vi tilbyr overnatting her hele året.

Annen info
  • Overnattingstilbud er fortrinnsvis tilgjengelig kun for de som er påmeldt aktiviteter hos Bergbjørn Fjellservice

Kontakt