Stetind

Bestig Stetind med internasjonalt sertifisert guide! Vi guider til topps på Norges nasjonalfjell, et fantastisk landmerke synlig på lang avstand, som gir en like flott utsikt fra toppen.

Det finnes mange ruter av forskjellig vanskelighetsgrad på Stetind. Den enkleste veien til topps er “Normalveien” som inneholder et klatreopptak, “de ti forbitrede fingertak”, som er omtrent grad 4+. Videre følger det en flott og eksponert rygg opp til toppen, med noe klyving.

En annen klassiker til topps er “Sydpillaren” som er en lang klatrerute, med klatring opp til grad 6-. Den har mange taulengder med flott klatring, og er et supert alternativ for de som har prøvd litt klatring fra før, og føler de er i form til en større utfordring.

Vi tar maks 2 gjester pr guide på denne turen, inkl transport fra Narvik.

1 gjest: 5500,-  
2 gjester 4000,- pr. pers

Stetind Guide+hotel

I samarbeid med Scandic Narvik tilbyr vi nå en full pakke inkludert en overnatting, frokost, niste og guide:

1 gjest i enkeltrom: 7 200,-       
2 gjester i dobbeltrom 9400,-

Ta tåg til Narvik sentrum, eller fly til Evenes, sjekk inn på hotell og klatre Stetind dagen etter, enklere blir det ikke! Når du i tillegg kan sitte på med guiden, slipper du leiebil.

Tre fjell på fem dager!

For et lengre eventyr i nord tilbyr vi guiding på tre fjell spredt over fem dager!

Vi reserverer fem dager og plukker ut tre fjell som skal bestiges i løpet av disse dagene. Det gjør at vi kan være fleksible i forhold til vær og legge inn en hviledag hvis det er behov for det. Prisen avhenger av hvilke fjell som velges, men Stetind, Kuglhorn, Lofoten og Senja er aktuelle destinasjoner.