Ski & Seil med Bergbjørn Fjellservice

Ski og seil

Vi kan tilby ulike pakker med ski og seil, på ulike destinasjoner med utgangspunkt i Tromsø, eller Evenes. Fra Evenes kan vi seile utover mot Lofoten, eller innover mot Skjomen, og kanskje en sving til Efjorden. Alternativt kan vi gå opp Tjeldsundet og gå på skiturer på noen av øyene i nærheten av Harstad, som Grytøya, Rolla eller Andørja med masse flotte skiturer. Fra Tromsø er det masse muligheter på øyene rundt Tromsø og Lyngen. Vi kan også seile nedover mot Senja, for å gå på skitur der.

Et eksempel med utgangspunkt i Evenes kan være en seks dagers tur (fem overnattinger) med fem turdager med den ærverdige seilskuta «Stella Oceana», i regi av World Sea Explorers.

Turen vil starte og slutte i Evenes, og vi vil forflytte oss mellom nye destinasjoner fra dag til dag. En av dagene vil det også være muligheter til å bytte ut skiene med hundespann og slede hvis ønskelig.

Evenes er strategisk utgangspunkt, der vi vil kunne forflytte oss i alle retninger, avhengig av vær og forhold.

På tur-dagene vil vi bli satt i land med en lettbåt om morgenen, og plukket opp etter tur. Vi vil oppsøke terreng som gir flott og trygg skikjøring i den beste snøen. På kvelden vil det bli servert en bedre middag ombord, og muligheter til avslapping med noe godt i glasset, mens vi setter seil til neste destinasjon.

Ta kontakt hvis dere har spørsmål om denne turen. Det er mulig å skreddersy turen, hvis dere ønsker kortere eller lenger opphold ombord i skuta.

Pris
  • Fra kr 37.000,- pr pers
  • Maks 6 personer

Kontakt