Ski guiding

Ukesopphold og enkeltturer; vi guider i Narvik og Skjomen regionen som er vårt kjerneområde, samt Lyngen, Senja og Lofoten. Her følger vi godt med på snøforhold, og kan velge trygge turer med best mulig snø etter dagens forhold.

benytter IFMGA sertifiserte guider, eller tilsvarende sertifisering, som er en internasjonalt godkjent tre-årig utdannelse. I Norge er det Nortind som utdanner sertifiserte Tindevegledere som er godt kvalifiserte til å vurdere snøforhold, finne trygge turer med god snø og håndtere grupper i utsatt terreng.

Det beste utgangspunktet er om en booker en uke, fra fem dager og oppover, men vi tar også dagsturer eller noe midt imellom. Vi kan være behjelpelige med å finne gode overnattingssteder om ønskelig. Ved lengre opphold er det også en mulighet å flytte seg fra et sted til et annet i løpet av oppholdet, for å få sett mest mulig, og få den beste skikjøringen vi har å by på her oppe i nord.

I løpet av oppholdet vil vi gjennomføre turer i forhold til vær og føre, samt gruppens nivå, og finne den beste snøen for fin skikjøring. Det er også mulig å kombinere båt-transport og ski en av dagene.
Vi tar maks seks gjester pr guide.

Pris og info
  • Pris ved forespørsel
  • Maks 6 gjester pr. guide

Kontakt