Ski guiding

Ukesopphold og enkeltturer; vi er godt kjent i området rundt Lyngen og Tromsø som er vårt kjerneområde. Her følger vi godt med på snøforhold, og kan velge trygge turer med best mulig snø etter dagens forhold. Vi bruker Tindevegledere og sertifiserte guider som er flinke til å vurdere snøforhold, og finne gode turer.

Det beste utgangspunktet er om en booker en uke, fra fem dager og oppover, men vi tar også dagsturer eller noe midt imellom. Vi kan være behjelpelige med å finne gode overnattingssteder om ønskelig. Ved lengre opphold er det også en mulighet å flytte seg fra et sted til et annet i løpet av oppholdet, for å få sett mest mulig, og få den beste skikjøringen vi har å by på.

For små grupper, opp til fire personer kan vi tilby overnatting i to gjesterom i vårt eget hus. For et tilbud på dette, ta gjerne kontakt.

I løpet av oppholdet vil vi gjøre turer i forhold til vær og føre, samt gruppens kapasitet, og finne den beste snøen for fin skikjøring. Det vil også sette en ekstra spiss på oppholdet ved å kombinere båt og ski på en av øyene i området en av dagene.

Vi tar maks seks gjester pr guide.

Ta kontakt for å få et pristilbud.