Hundekjøring

Bli med våre huskies på eventyr i fjellet og opplev naturen på en helt ny måte bak hunderomper og haler!

 

IMG_1030

Hundekjøring er en fantastisk måte å oppleve den arktiske villmarken på. På en slede havner du nærmere naturen og kommer deg lenger inn i villmarken enn du trudde var mulig.

Vi ønsker å videreformidle den flotte erfaringen du får ved å kjøre ditt eget spann, og gjør derfor på samme måte som på guidede skiturer, vi tar kun små grupper og skreddersyr opplevelsen slik du ønsker. Du kan enten kjøre de ville små løypene i Signaldalen, rett under fjellene Otertind og Mannfjellaksla, gjennom furuskog, over elven og myrene. Det er også nært til Parasdalen og høgfjellet, Treriksrøysa, og mange andre muligheter for dagsturer eller som overnattingstur.

IMG_1117

Som vår gjest blir du en del av flokken, og du forbereder ditt eget spann, blir kjent med hunda, kjører din egen slede og deltar i fôring etter kjøreturen. Vi tar oss god tid, nyter naturen, stopper og lager bål og bålkaffe, og spiser lokal, hjemmelaget mat.

P1070309

Hunda er en del av vår familie og er med oss hele året. Om sommeren vandrer vi, løper, og terrengsykler med dem (utrolig artig), og leker med valpa.

Nordlys turer bak hundenes haler er en fantastisk opplevelse. Mørket, stjernene, stillheten og forhåpentligvis Aurora Borealis er en uforglemmelig kombinasjon. Signaldalen er svært kjent for nordlys observasjoner siden det ikke er noe lys fra sivilisasjonen som påvirker synet. I tillegg er Otertind i kombinasjon med nordlyset et sjeldent skue. På garden vår sitter du i første rad for en fantastisk show.

Vi tilbyr hundekjøring i helgene, eller som kveldsturer i ukedagene.

Pris:

Dag/kveldstur: 1500 NOK/person, (4 t, maks 4 stk).

For små grupper kan vi tilby overnatting på garden. Ta kontakt for pristilbud.