Hundekjøring

Bli med våre huskies på eventyr i fjellet og opplev naturen på en helt ny måte bak hundehaler!

DSC05269

Hundekjøring er en fantastisk måte å oppleve den arktiske villmarken på. På en slede havner du nærmere naturen og kommer deg lenger inn i villmarken enn du trudde var mulig.

Vi tar kun små private grupper, og gir deg et helt eget eventyr. Du kan enten kjøre de ville små løypene i Signaldalen, hvis du har noe erfaring fra før kan vi dra opp i Parasdalen og til høgfjellet, til Treriksrøysa, og mange andre muligheter for dagsturer eller overnattingstur.

P1080645

 

Som vår gjest blir du en del av flokken, og du forbereder ditt eget spann, blir kjent med hunda, kjører din egen slede og deltar i fôring etter kjøreturen. Vi tar oss god tid, nyter naturen, og stopper underveis.

P1070309

Vi har 12 stk alaska huskies, 5 stk er vårt eget oppdrett. Det er stort sett unghunder som nå har begynt å forberede seg for å være med på hundesledeløp. Vi trener hver dag, og hundene er med på topptur, på løpetur, sykling og selvsagt sledeturer. I Signaldalen har de masse boltreplass og skikkelig luksusliv!

Når vi ikke leker i fjellet tilbyr hundene sledeturer til gjester som halvdags tur, enten morgen eller kveld, eller full dag.

Pris:

Halvdags tur: 1500 NOK/person, (4 t, maks 4 stk).

Full dagstur: 2400 NOK/person (6t, maks 4 stk)

For små grupper kan vi tilby overnatting på garden. Ta kontakt for pristilbud.