Ski og seil

Ski og Seil

Vi har inngått et samarbeid med World Sea Explorers, der vi tilbyr en seks dagers tur (fem overnattinger) med fem turdager. Vi vil bo ombord i den ærverdige seilskuta «Stella Oceana».

Turen vil starte og slutte i Evenes, og vi vil forflytte oss mellom nye destinasjoner fra dag til dag. En av dagene vil det også være muligheter til å bytte ut skiene med hundespann og slede hvis ønskelig.

Evenes er strategisk utgangspunkt, der vi vil kunne forflytte oss i alle retninger, avhengig av vær og forhold. Det er kort avstand både til Senja og Lofoten fra Evenes.

På tur-dagene vil vi bli satt i land med en lettbåt om morgenen, og plukket opp etter tur. Vi vil oppsøke terreng som gir flott og trygg skikjøring i den beste snøen. På kvelden vil det bli servert en bedre middag ombord, og muligheter til avslapping med noe godt i glasset på kveldene. Samtidig setter vi seil til neste destinasjon, og kan nyte utsikten til hav og fjell fra badestampen på dekk.

Ta kontakt hvis dere har spørsmål om denne turen. Det er mulig å skreddersy turen, hvis dere ønsker kortere eller lenger opphold ombord i skuta.

Maks seks personer,  pris fra 36 667, – pr pers.