Ski guiding

Ukesopphold og enkeltturer; vi guider i Narvik og Skjomen regionen som er vårt kjerneområde, samt Lyngen og Lofoten. Her følger vi godt med på snøforhold, og kan velge trygge turer med best mulig snø etter dagens forhold. Vi benytter IFMGA sertifiserte guider, eller tilsvarende sertifisering, som er en internasjonalt godkjent tre-årig utdannelse. I Norge er det Nortind som utdanner sertifiserte Tindevegledere som er godt kvalifiserte til å vurdere snøforhold, finne trygge turer med god snø og håndtere grupper i utsatt terreng.

Det beste utgangspunktet er om en booker en uke, fra fem dager og oppover, men vi tar også dagsturer eller noe midt imellom. Vi kan være behjelpelige med å finne gode overnattingssteder om ønskelig. Ved lengre opphold er det også en mulighet å flytte seg fra et sted til et annet i løpet av oppholdet, for å få sett mest mulig, og få den beste skikjøringen vi har å by på.

I løpet av oppholdet vil vi gjøre turer i forhold til vær og føre, samt gruppens kapasitet, og finne den beste snøen for fin skikjøring. Det vil også sette en ekstra spiss på oppholdet ved å kombinere båt og ski på en av øyene i området en av dagene.

Vi tar maks seks gjester pr guide.

Ta kontakt for å få et pristilbud.

Topptur ekspedisjon med hundespann

Ekslusiv  toppturekspedisjon med villmarkscamp og hundespann! I tre dager beveger vi oss langt fra de vanlige lett tilgjengelige toppene, og bruker hundespann til å trekke inn utstyr til en basecamp på fjellet.

På dagene går vi på nye turer mens campen blir flyttet til en ny plass. Slik når vi fjell som vanligvis er svært lite tilgjengelige og lenger unna enn en dagsmarsj. Vi sover enten i lavvo med vedfyrt ovn, eller DNT hytter, og spiser hjemmelaget mat. Dette legger opp til noen helt unike opplevelser i høgfjellet. Prisen er basert på tre-dagers tur men kan selvsagt tilpasses etter gjestenes ønsker.

Deltakerne må selv stille med ski, skisko, og skisekk, sovepose. Skredutstyr og sovepose kan leies. Hver deltaker må ha med seg lunsj til turene, varme sko til kveldene (blir transportert med utstyret), varme klær til kvelden: dunjakke, ekstra sokker, ekstra stillongs/varme bukser.

Pris: 18 000 NOK/pers, 2 gjester // 12 000 NOK/pers, 3-4 gjester