Alpint klatrekurs

Alpint klatrekurs 7-8 desember og 13-15 desember 2019 i Skjomen/Narvik.

Kurset passer for de som er vant til å bevege seg i fjellet sommer og vinter, og ønsker å lære seg sikringsmetoder og taubruk ved klatring i vinterfjellet.

Vi går gjennom metoder for å sikre seg i vinterfjellet og gjøre bestigninger i alpin stil. Temaer som taes opp er utstyr, strategi, klatreteknikker og treningsmetoder. Vi gjennomfører turer hver dag med veiledning. Etter hver tur har vi evaluering, og planlegger neste dag.

Vi kommer til å klatre is, og en kombinasjon av snø, fjell og is i løpet av kurset. Siste dagen er målet en bestigning av et fjell i nærområdet, så langt det lar seg gjøre med hensyn til vær og føre.

Antall deltagere på dette kurset er minimum 2 pers. 
Pris fra 2000,- pr pers pr dag.

Kurset er anbefalt for de som har klatret litt fra før, og er kjent med taulagsrutiner fra klatring over flere taulengder i fjellet på sommeren.

Kurset har en anbefalt varighet på 3-5 dager, men det kan spesialtilpasses etter ønsker og behov. Kan også ha kortere introduksjonskurs, for de som bare er nysgjerrige på hva dette er og vil ha en liten smakebit.

Hvis du har en konkret drømmetur en plass i verden som innebærer klatring i alpint terreng, så kan kurset legges opp i forhold til dette, og være en del av forberedelsene.

Ta kontakt for pristilbud ved større grupper, eller flere dagers opplegg.

p1010431