Overnatting

Fra oktober 2018 tilbyr vi overnatting i vår lavvo! Lavvoen har fantastisk utsikt rett mot Otertind og du får virkelig en følelse av å være alene i naturen. Her kan du slumre mens du ser nordlyset speile over fjellet eller nyte morgenkaffen til sprak fra vedovnen.

P1100251

Lavvoen har soveplass til 3 stk og holdes varm av vedovn. Du sover på ordentlige madrasser med dyner og pute. Vår vedfyrte badstue står fri til disposisjon i umiddelbar nærhet, og dere får tilgang til eget bad med dusj innomhus. Vi garanterer stillhet og ro i ekte villmark.

P1100245

Overnatting i lavvo er ypperlig for nordlysobservasjoner, og går å kombinere med hundekjøring, skikjøring eller isklatring, for å nevne noen aktiviteter.

Overnatting i lavvo inkl middag og frokost:

1200 NOK/pers

Vi har også to gjesterom i vårt eget hus hvor vi kan tilby overnatting for små grupper opp til fire personer. Da skreddersyr vi aktiviteter og guiding i løpet av oppholdet. Dette er ideelt ved isklatrekurs, skredkurs eller lignende.

I Signaldalen finner du flott stisykling, isklatring og skikjøring. Og vi har Lyngen, Kåfjord og Tamok rett rundt hjørnet. Det er også et godt utgangspunkt for turer til høyfjellet enten om det er på sykkel, ski, vandring eller med hundekjøring.

Mobildekningen er minimal og roen total.

Velkommen skal du være!