Dagstur Hundekjøring

Bli med oss på en privat tur med hundekjøring over Skjomenfjellene i Narvik! Her er sledesesongen lang, og gir en variert utsikt over til fjell, bre og fjord og et glimt av fjorden.

Vi tar kun små private grupper, med maksimalt 2-4 gjester. Barn fra to år kan bli med på foreldres ansvar.

Turen varer 3-4 timer og vi stopper og tar oss en matbit ved bålet underveis. Sledekjøring krever god balanse og fysikk da vi kjører utenfor løyper, og langt til fjells. Vi har varme klær til gjestene våre, men du er nødt til å stille med gode, varme fottøy, lue og hansker.

Som vår gjest blir du kjent med hundene, kjører din egen slede og deltar i stell av hunder etter kjøreturen. Vi tar oss god tid, nyter naturen, og stopper underveis.

Pris per pers, dagstur: 2400 NOK
Barn under 12 år: 800 NOK

Ekspedisjoner:

Toppturekspedisjon med villmarkscamp og hundespann! I fem dager beveger vi oss langt fra den vanlige fjellene, og bruker hundespann til å trekke inn utstyr til en basecamp på fjellet. På dagene går vi på nye turer mens campen blir flyttet til en ny plass. Slik når vi fjell som vanligvis er svært lite tilgjengelige og lenger unna enn en dagsmarsj. Vi sover i lavvo med vedfyrt ovn og reinskinn, spiser hjemmelaget mat og får noen helt unike opplevelser i høgfjellet.

Toppturene guides av IFMGA/UIAGM/IVBV sertifisert Tindevegleder.

Deltakerne må selv stille med ski, skisko, og skisekk, sovepose, liggunderlag. Skredutstyr kan leies. Hver deltaker må ha med seg lunsj til turene, varme sko til kveldene (blir transportert med utstyret), varme klær til kvelden: dunjakke, ekstra sokker, ekstra stillongs/varme bukser.

Pris: 18 000 NOK/pers, min 2 gjester