Huskyturer sommer

Vandre med husky

Bli med på en vandretur i lag med våre huskier i vakre Skjomen! Vi elsker å være på tur og om sommeren koser seg hundene på fjellet. I Skjomen finnes det mange ulike turer å velge mellom og huskyene kan enten gå ved din side eller trekke deg. Når vi går nedover går de pent bak deg slik at det ikke blir ubehagelig. De bærer også kløv med nisten og drikke.

Rot koser seg i kveldssola på Reinnesset.

Skjomen er et flott utgangspunkt for fjellturer og vi velger tur etter ditt nivå og forhold. Reinnesset, Gullikstind og Rundtuva er alle flotte eksempler.

Vi organiserer også overnattingsturer hytte-til-hytte med kløvbikkje, både som fjellløpingstur (i samarbeid med Karins Fjelliv) eller vandretur.

Pris fra 900 kr/pers

Vogn på Skjomenfjellet

Fra august starter vi å kjøre hundespann med vogn og du kan bli med på en fartfylld tur! I Skjomen har vi tilgang til grusveier over fjellet som gir deg en fantastisk utsikt til fjell og bre.

Vogna vi kjør med er lettkjørt og håndterer terreng fint, og du kan kjøre ditt eget hundespann eller sitte på som passasjer. Vi kjør en timestid, og stopper deretter for en pause på fjellet, fyrer bål, spiser niste og koser oss, før hundespannet trekker oss tilbake. Å sitte i friluft bak hundene er en flott opplevelse og man får tid til å nyte utsikten til fjord, fjell og bre! Kan også arrangeres kveldstid som en nordlystur. Passer for alle nivåer.

Hundevognstur 3-4 h
min/max 2/4 gjester
1600 NOK/person