Hundekjøring

Bli med på hundekjøring i små, private grupper i Skjomen, 30 km sør for Narvik, og kjør ditt eget spann!

Narvikfjellet og Skjomen er et fantastisk område å kjøre hund i!

Hundekjøring er en fantastisk måte å oppleve den arktiske villmarken på. Du kommer nært naturen og langt inn i villmarken på en lydløs slede, og det er bare tassende poter som fører deg fremover.

Vi tar kun små private grupper, og for oss er det viktig å gi deg mestring og gode opplevelser. Vi ønsker at våre kunder har lyst å komme tilbake for mer!

Vi har 16 stk Alaska Huskies, hvor de fleste er eget oppdrett. De er en del av familien og de er med på topptur, løpetur, sykkeltur og selvsagt sledeturer. I Skjomen har de masse boltreplass og skikkelig luksusliv! Det er ikke uvanlig å finne en av de på sofaen om kvelden…

Som vår gjest blir du kjent med hundene, kjører din egen slede og deltar i stell av hunda etter kjøreturen. Vi tar oss god tid, i fjellet stopper klokken.

Hundekjøring tar deg langt inn i fjellheimen

Hundene er med oss hele året, og vi tilbyr ulike aktiviteter etter sesong. Om vinteren kjører vi sledetur, mens på sommeren kan du bli med i storvogna på Skjomenfjellet, på terrengsykkel eller på tur med kløvhund. Vi tilbyr også all form for transport av folk og/eller pakning sommer og vinter.

Frokost til hunda på en av våre overnattingsturer