Hundekjøring

Bli med våre huskies på eventyr i fjellet og opplev naturen på en helt ny måte bak hundehaler!

DSC05269

Hundekjøring er en fantastisk måte å oppleve den arktiske villmarken på. Du kommer nært naturen og langt inn i villmarken på en lydløs slede, og det er bare tassende poter som fører deg fremover.

Vi tar kun små private grupper, og gir deg en helt unik opplevelse i lag med vår lille flokk.

Vi har 12 stk Alaska Huskies, hvor de fleste er eget oppdrett. Det er stort sett unghunder som har begynt å forberede seg på å delta i hundesledeløp. De er en del av familien og de er med på topptur, løpetur, sykkeltur og selvsagt sledeturer. I Skjomen har de masse boltreplass og skikkelig luksusliv! Det er ikke uvanlig å finne en av de på sofaen om kvelden…

Som vår gjest blir du kjent med hundene, kjører din egen slede og deltar i stell av hunda etter kjøreturen. Vi tar oss god tid, nyter naturen, og stopper underveis.

P1070309

Hundene er med oss hele året, og vi tilbyr ulike aktiviteter etter sesong. Om vinteren kjører vi sledetur, mens på sommeren kan du bli med i storvogna på Skjomenfjellet, på terrengsykkel eller på tur med kløvhund. Vi tilbyr også all form for transport av folk og/eller pakning sommer og vinter.

For små grupper kan vi tilby overnatting på garden. Ta kontakt for pristilbud.